Levertijd en verzendkosten

1. Verzendkosten

1.1 Voor klanten uit Nederland, België en Luxemburg:

Wij rekenen een vaste verzendkosten van slechts 5,90 EUR, ongeacht hoeveel u bestelt!

2. Levering
2.1 Afhankelijk van de omvang van uw bestelling vindt de verzending plaats via GLS, Deutsche Post AG, DHL of andere verzendingsaanbieders
2.2 Wij verzenden naar de volgende landen: Nederland, België en Luxemburg.
De verzendkosten vindt u onder punt 1.1.
 
3. Informatie over levertijden:
De leveringstermijn begint met vooruitbetaling op de dag van ontvangst van de betaling van uw bestelling op onze rekening of met andere betalingswijzen op de dag na het sluiten van het contract en eindigt met het verstrijken van de laatste dag van de termijn.
Indien de laatste dag van de termijn valt op een zondag of een door de staat erkende algemene feestdag op de plaats van aflevering, wordt die dag vervangen door de eerstvolgende werkdag.

Leverend land
Verzendduur in dagen, ca:
Transportbedrijven
     
Nederland
4
GLS / DHL / Deutsche Post
Luxemburg
4
GLS / DHL / Deutsche Post
België
4
GLS / DHL / Deutsche Post

Indien u in het kader van één bestelling meerdere artikelen bij ons bestelt, waarvoor verschillende levertijden gelden, verzenden wij de bestelde artikelen in een gezamenlijke zending, tenzij wij anders met u zijn overeengekomen. In dit geval geldt de levertijd voor de bestelling, de levertijd voor het artikel in uw bestelling met de langste levertijd specificatie.

Wij verzenden onze producten binnen de aangegeven levertijd, die is aangegeven onder "levertijd" voor het betreffende product. In geval van vertraging wordt u onmiddellijk per e-mail op de hoogte gebracht.

 
Laatst bekeken